Search

RELAX čaj – Lavanda i kamilica

4,90 

Opustite se uz naš Relax čaj, savršenu harmoniju lavande i kamilice koja će vas odvesti na put opuštanja i mira.

Lavanda i kamilica, spoj bogatih biljnih svojstava, zajedno stvaraju čaj idealan za relaksaciju i oslobađanje od stresa.

Opustite se uz naš Relax čaj, savršenu harmoniju lavande i kamilice koja će vas odvesti na put opuštanja i mira.

Lavanda i kamilica, spoj bogatih biljnih svojstava, zajedno stvaraju čaj idealan za relaksaciju i oslobađanje od stresa.

Lavanda je poznata po svojim umirujućim svojstvima, pomažući u smanjenju anksioznosti i poboljšanju kvaliteta sna.

Osim toga, lavanda može ublažiti napetost mišića i opustiti um, pružajući osjećaj dubokog smirenosti.

Kamilica je još jedan blagi saveznik za opuštanje, poznat po svojim protuupalnim i antispazmodičnim svojstvima.

Ova mirisna biljka pomaže u smirivanju probavnih problema, ublažavaći nadutost i grčeve, dok istovremeno umiruje živce i potiče opuštanje.

 

Naš Relax čaj dolazi u našoj brendiranoj doypack kesi koja sadrži 20 piramidalnih svilenih vrećica čaja.

Svaka vrećica sadrži pažljivo odabrane cvjetove lavande i kamilice, rinfuzno pakovane kako bi se očuvala njihova svježina i aroma.

Ovo elegantno pakovanje ne samo da čuva kvalitetu čaja, već omogućava i jednostavno pripremanje, pružajući vam svaki put savršeno iskustvo uživanja u opuštajućem čaju.

 

Sadržaj:
20 x 20 piramidalnih vrećica (2g) = 40 grama netto biljnog čaja

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RELAX čaj – Lavanda i kamilica”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brza i efikasna dostava za sve gradove u Crnoj Gori po  fiksnoj cijeni od 3€, a za račun preko 50€ je potpuno BESPLATNA.

Fast and efficient delivery to all cities in Montenegro at a fixed price of €3, and for invoices over €50 it is completely FREE.

Na teritoriji grada Nikšića možete poručiti na vašu adresu potpuno BESPLATNO putem Glovo aplikacije.

In the territory of the city of Nikšić, you can order to your address completely FREE of charge through the Glovo app.

Premium čajevi

Naši premium čajevi predstavljaju vrhunsku kombinaciju mikstura biljaka, pažljivo odabranih kako bi pružili maksimalne benefite za vaš organizam i uživanje. 

Koristeći najkvalitetnije biljke, stvaramo čajeve koji su ne samo ukusni, već i puni blagodati za vaše zdravlje.

Ono što nas izdvaja je naša inovativna metoda pakovanja. Umjesto mljevenja, naši čajevi se rinfuzno pakuju najmodernijom tehnologijom u svilene piramidalne vrećice. Ova tehnika omogućava da se arome biljaka zadrže u njihovom punom sjaju, pružajući vam čist i osvježavajući okus svakog gutljaja.

Bilo da tražite trenutak opuštanja ili želite osvježiti svoje tijelo prirodnim sastojcima, naši premium čajevi su tu da vas oduševe i osvježe. 

Uživajte u čarima prirode svakim gutljajem!

Premium Eko Kapi

Naše premium Eko kapi predstavljaju vrhunsku kombinaciju tinktura biljaka, pažljivo odabranih kako bi pružile maksimalne benefite za vaše zdravlje i blagostanje.

Tinkture su koncentrirani ekstrakti biljaka koji se dobivaju namakanjem biljnih dijelova u etanolskom ili glicalarnom otapalu. Ova tehnika omogućava brzu i učinkovitu apsorpciju hranjivih sastojaka iz biljaka, čime se osigurava optimalna iskoristivost njihovih benefita za vaš organizam.

Koristeći najkvalitetnije biljke, stvaramo Eko kapi koje podržavaju vaš imunološki sistem, pomažu u smanjenju stresa, unapređuju opće blagostanje, podržavaju zdravu probavu i pružaju još mnogo raznih benefita. O

ne se mogu koristiti svakodnevno uz vodu, čaj ili sok kao dodatak ishrani, pružajući vam jednostavan i prirodan način očuvanja vašeg zdravlja.