Search

IMUNO čaj – Limunska trava, Menta, Zova

4,90 

Naš IMUNO čaj, sastavljen od limunske trave, mente i zove, predstavlja savršen spoj za jačanje imuniteta i podršku zdravlju vašeg tijela.

Ova jedinstvena mješavina biljaka obogaćuje vaš organizam esencijalnim hranjivim sastojcima i antioksidansima, pružajući vam potrebnu podršku u borbi protiv bolesti i očuvanju vašeg zdravlja.

Naš IMUNO čaj, sastavljen od limunske trave, mente i zove, predstavlja savršen spoj za jačanje imuniteta i podršku zdravlju vašeg tijela.

Ova jedinstvena mješavina biljaka obogaćuje vaš organizam esencijalnim hranjivim sastojcima i antioksidansima, pružajući vam potrebnu podršku u borbi protiv bolesti i očuvanju vašeg zdravlja.

Limunska trava je poznata po svojim antimikrobnim svojstvima i sposobnosti podsticanja proizvodnje bijelih krvnih stanica, što jača imunološki sistem i pomaže u borbi protiv infekcija.

Takođe, limunska trava pruža osvježavajući okus i miris, što čini ovaj čaj osvježavajućim i ugodnim za konzumaciju.

Menta je biljka bogata mentolom, koji pomaže u pročišćavanju dišnih puteva i olakšava disanje. Osim toga, menta ima i protuupalna svojstva koja podržavaju zdravlje probavnog sustava i pomažu u ublažavanju simptoma prehlade i gripe.

Zova je bogata antioksidansima i vitaminima koji jačaju imunološki sustav i pomažu u obrani tijela od štetnih vanjskih utjecaja. Također, zova ima i protuupalna svojstva koja mogu ublažiti simptome alergija i poboljšati opće zdravlje.

Naš IMUNO čaj dolazi u našoj brendiranoj doypack kesi koja sadrži 20 piramidalnih vrećica čaja. Svaka vrećica sadrži pažljivo odabrane sastojke, rinfuzno pakovane kako bi se očuvala njihova svježina i učinkovitost. Ovo praktično pakiranje omogućava vam jednostavno pripremanje svježeg i ukusnog čaja kad god vam je potrebna podrška imunitetu, pružajući vam sve beneficije ove moćne mješavine biljaka na svakom gutljaju.

Sadržaj:

20 x 20 piramidalnih vrećica (2g) = 40 grama netto biljnog čaja

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMUNO čaj – Limunska trava, Menta, Zova”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brza i efikasna dostava za sve gradove u Crnoj Gori po  fiksnoj cijeni od 3€, a za račun preko 50€ je potpuno BESPLATNA.

Fast and efficient delivery to all cities in Montenegro at a fixed price of €3, and for invoices over €50 it is completely FREE.

Na teritoriji grada Nikšića možete poručiti na vašu adresu potpuno BESPLATNO putem Glovo aplikacije.

In the territory of the city of Nikšić, you can order to your address completely FREE of charge through the Glovo app.

Premium čajevi

Naši premium čajevi predstavljaju vrhunsku kombinaciju mikstura biljaka, pažljivo odabranih kako bi pružili maksimalne benefite za vaš organizam i uživanje. 

Koristeći najkvalitetnije biljke, stvaramo čajeve koji su ne samo ukusni, već i puni blagodati za vaše zdravlje.

Ono što nas izdvaja je naša inovativna metoda pakovanja. Umjesto mljevenja, naši čajevi se rinfuzno pakuju najmodernijom tehnologijom u svilene piramidalne vrećice. Ova tehnika omogućava da se arome biljaka zadrže u njihovom punom sjaju, pružajući vam čist i osvježavajući okus svakog gutljaja.

Bilo da tražite trenutak opuštanja ili želite osvježiti svoje tijelo prirodnim sastojcima, naši premium čajevi su tu da vas oduševe i osvježe. 

Uživajte u čarima prirode svakim gutljajem!

Premium Eko Kapi

Naše premium Eko kapi predstavljaju vrhunsku kombinaciju tinktura biljaka, pažljivo odabranih kako bi pružile maksimalne benefite za vaše zdravlje i blagostanje.

Tinkture su koncentrirani ekstrakti biljaka koji se dobivaju namakanjem biljnih dijelova u etanolskom ili glicalarnom otapalu. Ova tehnika omogućava brzu i učinkovitu apsorpciju hranjivih sastojaka iz biljaka, čime se osigurava optimalna iskoristivost njihovih benefita za vaš organizam.

Koristeći najkvalitetnije biljke, stvaramo Eko kapi koje podržavaju vaš imunološki sistem, pomažu u smanjenju stresa, unapređuju opće blagostanje, podržavaju zdravu probavu i pružaju još mnogo raznih benefita. O

ne se mogu koristiti svakodnevno uz vodu, čaj ili sok kao dodatak ishrani, pružajući vam jednostavan i prirodan način očuvanja vašeg zdravlja.