Search

DETOX čaj – Maslačak, Đumbir, Kopriva

4,90 

Naš DETOX čaj je savršena kombinacija korijena maslačka, đumbira i koprive, stvorena s ciljem detoksikacije tijela i poticanja prirodnog procesa čišćenja.

Ova jedinstvena mješavina biljaka pruža podršku vašem tijelu u uklanjanju toksina i revitalizaciji.

Naš DETOX čaj je savršena kombinacija korijena maslačka, đumbira i koprive, stvorena s ciljem detoksikacije tijela i poticanja prirodnog procesa čišćenja. Ova jedinstvena mješavina biljaka pruža podršku vašem tijelu u uklanjanju toksina i revitalizaciji.

Korijen maslačka je poznat po svojim diuretičkim svojstvima, potičući izlučivanje štetnih tvari iz tijela putem urina. Također pomaže u poticanju rada jetre i probave, što dodatno doprinosi procesu detoksikacije.

Đumbir je snažan antioksidans s protuupalnim svojstvima, koji potiče cirkulaciju i potiče eliminaciju toksina iz tijela. Osim toga, đumbir može pomoći u ublažavanju probavnih problema i poticanju metabolizma.

Kopriva je bogata hranjivim tvarima i antioksidansima, te pomaže u poticanju izlučivanja štetnih tvari iz tijela putem bubrega. Također podržava zdravlje kože i potiče detoksikaciju krvi.

Naš DETOX čaj dolazi u našoj brendiranoj doypack kesi koja sadrži 20 piramidalnih vrećica čaja. Svaka vrećica sadrži pažljivo odabrane sastojke, rinfuzno pakovane kako bi se očuvala njihova svježina i učinkovitost. Ovo praktično pakiranje omogućava vam jednostavnu pripremu čaja bilo gdje i bilo kada, pružajući vam sve beneficije ove moćne mješavine biljaka na svakom gutljaju.

 

Sadržaj:

20 x 20 piramidalnih vrećica (2g) = 40 grama netto biljnog čaja

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DETOX čaj – Maslačak, Đumbir, Kopriva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brza i efikasna dostava za sve gradove u Crnoj Gori po  fiksnoj cijeni od 3€, a za račun preko 50€ je potpuno BESPLATNA.

Fast and efficient delivery to all cities in Montenegro at a fixed price of €3, and for invoices over €50 it is completely FREE.

Na teritoriji grada Nikšića možete poručiti na vašu adresu potpuno BESPLATNO putem Glovo aplikacije.

In the territory of the city of Nikšić, you can order to your address completely FREE of charge through the Glovo app.

Premium čajevi

Naši premium čajevi predstavljaju vrhunsku kombinaciju mikstura biljaka, pažljivo odabranih kako bi pružili maksimalne benefite za vaš organizam i uživanje. 

Koristeći najkvalitetnije biljke, stvaramo čajeve koji su ne samo ukusni, već i puni blagodati za vaše zdravlje.

Ono što nas izdvaja je naša inovativna metoda pakovanja. Umjesto mljevenja, naši čajevi se rinfuzno pakuju najmodernijom tehnologijom u svilene piramidalne vrećice. Ova tehnika omogućava da se arome biljaka zadrže u njihovom punom sjaju, pružajući vam čist i osvježavajući okus svakog gutljaja.

Bilo da tražite trenutak opuštanja ili želite osvježiti svoje tijelo prirodnim sastojcima, naši premium čajevi su tu da vas oduševe i osvježe. 

Uživajte u čarima prirode svakim gutljajem!

Premium Eko Kapi

Naše premium Eko kapi predstavljaju vrhunsku kombinaciju tinktura biljaka, pažljivo odabranih kako bi pružile maksimalne benefite za vaše zdravlje i blagostanje.

Tinkture su koncentrirani ekstrakti biljaka koji se dobivaju namakanjem biljnih dijelova u etanolskom ili glicalarnom otapalu. Ova tehnika omogućava brzu i učinkovitu apsorpciju hranjivih sastojaka iz biljaka, čime se osigurava optimalna iskoristivost njihovih benefita za vaš organizam.

Koristeći najkvalitetnije biljke, stvaramo Eko kapi koje podržavaju vaš imunološki sistem, pomažu u smanjenju stresa, unapređuju opće blagostanje, podržavaju zdravu probavu i pružaju još mnogo raznih benefita. O

ne se mogu koristiti svakodnevno uz vodu, čaj ili sok kao dodatak ishrani, pružajući vam jednostavan i prirodan način očuvanja vašeg zdravlja.