Search

USLOVI KORIŠĆENJA

Dobrodošli na MonteGrow Web stranicu.

Slijedeći tekst opisuje uslove korišćenja prilikom pristupa i korišćenja naše veb stranice.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove uslove prije nego što nastavite sa korišćenjem web stranice.

1. Prihvatanje uslova

Pristupom i korišćenjem Monte Grow D.O.O. veb stranice prihvatate sledeće uslove korišćenja. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite našu veb stranicu.

2. Intelektualna svojina

Sadržaj koji se nalazi na Monte Grow D.O.O. veb stranici, uključujući tekstove, slike, logotipe, audio i video materijale, zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Sadržaj se ne sme reprodukovati, distribuirati, prenositi, prikazivati, prodavati, licencirati ili koristiti na bilo koji drugi način bez prethodnog pismenog odobrenja Monte Grow D.O.O.

3. Ograničenja odgovornosti

Monte Grow D.O.O. se trudi da obezbedi tačnost i ažurnost informacija na veb stranici, ali ne garantuje njihovu potpunu tačnost i ne preuzima odgovornost za bilo kakve greške ili propuste. Korišćenje informacija sa veb stranice vršite na sopstveni rizik. Monte Grow D.O.O. neće biti odgovoran za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu ili posledičnu štetu koja proizlazi iz korišćenja ili nemogućnosti korišćenja veb stranice.

4. Veze ka trećim stranama

Monte Grow D.O.O. veb stranica može sadržati veze ka veb stranicama trećih strana koje su van naše kontrole. Ne snosimo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili postupke tih trećih strana. Korišćenje tih veza vršite na sopstvenu odgovornost.

5. Izmena uslova korišćenja

Monte Grow D.O.O. zadržava pravo da izmeni ove uslove korišćenja u bilo kom trenutku. Ažurirane uslove korišćenja objavićemo na ovoj veb stranici. Nastavak korišćenja veb stranice nakon objavljivanja izmena predstavlja prihvatanje tih izmena.

6. Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja, komentare ili prigovore u vezi sa uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate putem:

Monte Grow D.O.O.
Adresa: Trebješka br. 5, 81400 Nikšić
Telefon: +38269779779
E-pošta: office@montegrow.eu

Hvala Vam što koristite MonteGrow web stranicu.

Premium čajevi

Naši premium čajevi predstavljaju vrhunsku kombinaciju mikstura biljaka, pažljivo odabranih kako bi pružili maksimalne benefite za vaš organizam i uživanje. 

Koristeći najkvalitetnije biljke, stvaramo čajeve koji su ne samo ukusni, već i puni blagodati za vaše zdravlje.

Ono što nas izdvaja je naša inovativna metoda pakovanja. Umjesto mljevenja, naši čajevi se rinfuzno pakuju najmodernijom tehnologijom u svilene piramidalne vrećice. Ova tehnika omogućava da se arome biljaka zadrže u njihovom punom sjaju, pružajući vam čist i osvježavajući okus svakog gutljaja.

Bilo da tražite trenutak opuštanja ili želite osvježiti svoje tijelo prirodnim sastojcima, naši premium čajevi su tu da vas oduševe i osvježe. 

Uživajte u čarima prirode svakim gutljajem!

Premium Eko Kapi

Naše premium Eko kapi predstavljaju vrhunsku kombinaciju tinktura biljaka, pažljivo odabranih kako bi pružile maksimalne benefite za vaše zdravlje i blagostanje.

Tinkture su koncentrirani ekstrakti biljaka koji se dobivaju namakanjem biljnih dijelova u etanolskom ili glicalarnom otapalu. Ova tehnika omogućava brzu i učinkovitu apsorpciju hranjivih sastojaka iz biljaka, čime se osigurava optimalna iskoristivost njihovih benefita za vaš organizam.

Koristeći najkvalitetnije biljke, stvaramo Eko kapi koje podržavaju vaš imunološki sistem, pomažu u smanjenju stresa, unapređuju opće blagostanje, podržavaju zdravu probavu i pružaju još mnogo raznih benefita. O

ne se mogu koristiti svakodnevno uz vodu, čaj ili sok kao dodatak ishrani, pružajući vam jednostavan i prirodan način očuvanja vašeg zdravlja.