Search

O NAMA

NAŠA MISIJA

Naša firma se fokusira na stvaranje brenda s premium proizvodima od ljekovitog bilja, koristeći najkvalitetnije procese i sirovine na tržištu. 

Naš cilj je postati lider u industriji, pružajući proizvode koji unapređuju kvalitet života naših potrošača. 

Edukujemo ljude o benefitima ljekovitog bilja i utičemo na njihove navike kako bismo promovirali zdraviji način života i postali neizostavni dio svakodnevnice. 

Svi naši proizvodi su pažljivo izrađeni s strašću i ljubavlju, s ciljem da zadovolje najviše standarde kvaliteta i pruže optimalne rezultate.

Mi smo našu misiju preuzeli sa strašću i posvećenošću, i nadamo se da ćemo vas inspirisati da nam se pridružite na ovom putovanju i postanete dio naše zajednice.

Sjedište firme u Nikšiću

Osnovani smo sredinom 2021. godine u Nikšiću, sa sjedištem na adresi Trebješka br.5. gdje nalaze kancelarija, prodavnica, laboratorija, kao i plantažna zgrada u pripremi.

Sertifikovani smo sa tri najviša standarda za obavljanje naših djelatnosti – ISO 9001, ISO 22000 i HACCP.

Ovi standardi predstavljaju najviši nivo kvaliteta u svijetu poslovanja i ukazuju na našu posvećenost proizvodnji i distribuciji PREMIUM proizvoda najvišeg kvaliteta.

Sertifikati:

prijatelji brenda:

Premium čajevi

Naši premium čajevi predstavljaju vrhunsku kombinaciju mikstura biljaka, pažljivo odabranih kako bi pružili maksimalne benefite za vaš organizam i uživanje. 

Koristeći najkvalitetnije biljke, stvaramo čajeve koji su ne samo ukusni, već i puni blagodati za vaše zdravlje.

Ono što nas izdvaja je naša inovativna metoda pakovanja. Umjesto mljevenja, naši čajevi se rinfuzno pakuju najmodernijom tehnologijom u svilene piramidalne vrećice. Ova tehnika omogućava da se arome biljaka zadrže u njihovom punom sjaju, pružajući vam čist i osvježavajući okus svakog gutljaja.

Bilo da tražite trenutak opuštanja ili želite osvježiti svoje tijelo prirodnim sastojcima, naši premium čajevi su tu da vas oduševe i osvježe. 

Uživajte u čarima prirode svakim gutljajem!

Premium Eko Kapi

Naše premium Eko kapi predstavljaju vrhunsku kombinaciju tinktura biljaka, pažljivo odabranih kako bi pružile maksimalne benefite za vaše zdravlje i blagostanje.

Tinkture su koncentrirani ekstrakti biljaka koji se dobivaju namakanjem biljnih dijelova u etanolskom ili glicalarnom otapalu. Ova tehnika omogućava brzu i učinkovitu apsorpciju hranjivih sastojaka iz biljaka, čime se osigurava optimalna iskoristivost njihovih benefita za vaš organizam.

Koristeći najkvalitetnije biljke, stvaramo Eko kapi koje podržavaju vaš imunološki sistem, pomažu u smanjenju stresa, unapređuju opće blagostanje, podržavaju zdravu probavu i pružaju još mnogo raznih benefita. O

ne se mogu koristiti svakodnevno uz vodu, čaj ili sok kao dodatak ishrani, pružajući vam jednostavan i prirodan način očuvanja vašeg zdravlja.